p

p

perjantaina, joulukuuta 12

Paras joululahja ikinä..

..saada treenata terveiden koirien kanssa!! <3

Ei me useinkaan mietiä miten tärkeää se terveys on, ennen kuin sen menettää:(

Olin jo jättänyt Pepsin harrastuksista & kisaamisesta eläkkeelle, koville otti laittaa 4 vuotias työlinjainen bc eläkkeelle, mutta kun koira ei kestänyt kisaamista, treeniä, matkustusta, elämää..

..närästys, oksentelu, pahoinvointi, erillaiset tulehdukset ympäri kehoa olivat arkipäivää ja sen sijaan että olisi saanut miettiä mitä tänään treenataan, mietittiinkin miten tänään pärjätään!!

Ruokavalion muutos & kastrointi, yhdessä tai erikseen?? kuitenkin palauttivat mun kääpiön takaisin harrastuksiin, ihan paras joululahja ikinä!!

Meneekö treenit aina ihan putkeen, onnistuuko sitä kisoissa ovat kuitenkin yhdentekeviä asioita terveyden rinnalla, kun ilman sitä terveyttä ei ole edes sitä treeni tai -kisakaveria!

Ja EI, en ole pahoillani menetetystä vuodesta, olen iloinen tästä päivästä ja uudesta mahdollisuudesta!! Opinkin ehkä jotain..

..enää ei maailma kaadu siihen, jos treenit ei mene ihan putkeen, kisamenestys menetti merkityksen ja kyky nauttia ihan jokaisesta päivästä & treenistä on aivan hirmu rentouttavaa <3 <3

-nauti saavutetusta, unelmoi suuria, mutta älä unohda nauttia hetkestä-


Hyvää joulua toivottavat ToTo, Pepsi ja Twist



1 kommentti:

  1. Niin naulan kantaan tämä päivitys! Nautinnollista joulunaikaa ja tunnelmallisia treenejä toivottelevat Minna ja koiruudet

    VastaaPoista