p

p

sunnuntaina, helmikuuta 22

MM-tiimin leiri !!!

Olipa kiva leiri taas kerran, kiitos Markolle järkkäämisestä, Marille koutsauksesta ja koko tiimille, KIITOS!! <3

Lauantaina aloittiin paikkiksilla, istuminen normisti mutta p.makuussa maahan meidät käskytti kääpiö ja ylös nosti hiphoppari, kivaa;)

Kuuluisissa omissa ongelmissa aloitin merkillä, ajattelee liikaa, ihan liikaa..

..koira siis :D

Ei oikein löydetty vielä mitään ratkaisua paitsi kokeilla vireen noston ja vauhdin kautta tilanteen korjaamista ja ainakin tätä teen!!

Toisella kiekalla piti jatkaa sitä merkkiä mutta mulle tuli merkki-uupumus joten otettiin välillä työn alle kaukot ja niissä ennen kaikkea M-I..

..tähän saatiinkin loistavia neuvoja ja Twiipu teki "niinpalkivallailmeellä"

Loppuun vielä paikallaan olot, nyt oli tiimi jaettu kahtia pahiksiin ja hyviksiin, tarviiko mainita että me oltiin hyviksissä ;)

Ja ihan vimppana ringissä häiriökäskytyksiä ja sikinsokin treeniä, tuli taas hyvä kokemus "uusien" koirien kanssa!!

Sunnuntaina päätin ottaa ensin tunnarin koska tätä niin harvoin kisakehässä pääsee palkkaamaan..

.. kolme tuomaria tuijottamaan -> onnistuneesta tunnarista palkka ja eikun taas merkin kimppuun!!

Marin kanssa päädyttiin yhteistuumin siihen että ongelma alkaa jo sivulla kun koomaa merkkiä ja näytin mitä kaikkea olen jo yrittänyt..

..se ihan viimeinen "mitentämänytoikeestikorjataan" jäi vielä keksimättä mutta ajatus mistä lähdetään liikkeelle on kristallinkirkas!!

Taas merkki-uppumuksen vallatessa ohjaajan päädyin vimpalla kiekalla tekemään seuraamista koska siinäkin on nyt sitä sun tätä korjattavaa ja tähän saatiin loisto-ideoita..

..ellei tuo treenikaveri olisi totaalisen uuvuksissa viikonlopusta, olisin näitä jo treenaamassa ;)

Leirin lopuksi pyysimme Marilta jokaiselle palautteen & suunnitelman miten edetä, Twiipun palaute kuului näin ;

Asenne hyvä, osaa paljon mutta miettii liikaa (on ylikiltti). Pitää pilkkoa enemmän, onnistua enemmän, palkata enemmän, ei saa jäädä virheisiin kiinni, seuraamista tarkemmaksi, uskalla hetsata, uskalla hurjuuttaa..

..ja näin myö tehdään !! ;)

Ps. tää oli ensimmäinen tiimin leiri jossa Twii oli rentona  kaikkien harjoitusten ajan, voitiin ihan treenata, ei tarvinnut miettiä "sitäkaikkeamuuta"

Taas kerran tehty työ siis palkittiin, pitkä talvi ollaan treenattu "never give up" PIPO päässä ja vaikkei piposta vielä kokonaan voida luopua, ei se ainakaan enää kiristä ;)

Alla pari hauskaa tunnarikuvaa leiriltä, kuvat pummin Markolta, kiitos ja anteeks, että otin ne kysymättä :D

Hartaudella asetetut:)

Virheiden välttämiseksi voit merkata koiralle vinkkejä, ylimmäinen kertoo koiralle ettei tätä saa ottaa ja alimmainen huomauttaa nostelusta :D




1 kommentti:

  1. Vitsi sä oot nopee bloggaamaan 😄 mä en oo kerenny ku just kotiin tulla ni täällä jo kiitellään. Kiitos sulle Lentsu ku saamme olla mukana maailman parhaassa tiimissä

    VastaaPoista