p

p

tiistaina, kesäkuuta 9

Rennolla Twistillä ;)

SM-kisat takana enkä vieläkään osaa olla kovin pettynyt..

..säälle ei kukaan mitään voi!

Kuten viimeksi postasin, viimeistely treenit eivät menneet ihan nappiin, aika loppui kesken ja moni liike olisi kaivannut vielä vahvistusta.

Ruutua jännäsin, riittääkö takapiha-osaaminen? Riitti se :) Tunnarissakin tuli viime viikon treeneissä aina ekalla väärä, jotka surutta palkkasin ja se kannatti :D

Z seisominen oli vielä tiimin leirillä kateissa mutta löytyikin yllättäen SM-kisoissa!!

Lähdettiin perjantaina reissuun kuitenkin ihan hyvillä mielin, me saadaan kisata, tämäkään kun ei ole mikään itsestään selvyys..

..taas oli muutama kaveri joutunut jäämään kisoista pois sairastumisen vuoksi eli jo pelkkä osallistuminen oli onni <3

Perjantai-iltana päätin kahden totaali lepopäivän pääteeksi tehdä hotellin nurtsilla pikkutreenit eli muutaman kaukojen vaihdon ja luoksarin seisomisen puun kierron kautta, hyvin meni..

..kaukoissa puhkui intoja eikä tekniikasta ollut tietoakaan!! Luoksarin seisomisen liirasi kolmesti istumaan ja kun oli kerran pikkutreenit, palkkasin ja jätin siihen, päätin luottaa siihen kuuluisaan lauseeseen "kyllä se kisoissa osaa"

Paljon tuli siis edeltävästi palkattuja ihan suoria virheitä ;)

Lauantai oli sitten sitä odottamista, odottamista ja odottamista..

..onneksi tätä oli harkattu koko talvi, kun oltiin aina karsinnoissa vimppoja niin mitä sitä nyt hyvää systeemiä muuttamaan, oltiin taas vimppoja:)

Vihdoin me päästiin kehään, tavoitteena oli tehdä oman osaamistason mukainen suoritus (toki, ilman niitä virheitä) ja pitää hauskaa..

..siinä me onnistuttiin <3


Yksilöliikkeet menivät hienosti ja tuomaritkin tykkäsivät (eli saatiin hyvät pisteet), ihan kirkkaasti oltaisiin oltu fiinalissa hyvillä pisteillä jos..

..ei viimeisessä kehässä (ryhmäliikkeet) olisi tullut sitä sadekuuroa :(

Twiipu siis ravisteli istumisessa (vimppa liike) vedet niskastaan ja kun ei sitä ole istuen opetettu ravistamaan se nousi seisomaan -> 0

Oli se reppana surkean näköinen kun palattiin kehään, tiesi tehneensä väärin:(

Kurja oli tietysti lopettaa kisa tähän mutta murjottamalla olisi vain pyyhitty kaikki edeltävien kehien hyvä fiilis taivaan tuleen..

..joten me ei murjotettu, Twiipu sai palkkansa ja mä kiitin sitä kisasta ja kerroin sille sen olleen ihan kaikkein paras <3


Loppujen lopuksi pisteet riittivät ykköstulokseen, joukkueemme TSAU oli kuudes!!!

VIDEO 

1 kommentti: