p

p

lauantaina, joulukuuta 17

Feliz Navidad

Me ottettiin Riittan kanssa pieni irto-otto arjesta ja lähdettiin reissuun..

...muutamalla lauseella vähän kulttuuri-eroista;)

Reissu suuntautui Alicanteen, joka oli molemmille uusi kohde ja näin matkan tarkoitus "ummikot ulkomailla" toteutui kivasti;)

Voin kyllä lämpimästi suositella kohdetta kaikille jotka tykkäävät hyvästä ruuasta, halvoista hinnoista, lämmöstä, shoppailusta ja puhtaudesta + pinkki järvi on sellainen kerran elämässä nähtävä, jos nyt tykkää pinkistä!!!

Matkakohdehan valikoitui juurikin tämän pinkin järven vuoksi ja oli kyllä näkemisen (+myös maistamisen) arvoinen!!Jos olen ollut "vähän" pinkki tätä ennen, nyt oon enemmän;)

Niistä eroista ehkä mieleenpainuvin oli se ystävällisyys, yhtään naama  väärinpäin olevaa tyyppiä en tavannut, kaikki hymyilivät, olivat avuliaita ja vaikka suurin osa ihmisistä osasi vain vähän tai ei ollenkaan englantia..

..jokainen yritti silti auttaa / olla avulias tai ainakin tosi kohteliaasti & hymyillen totesi "no comprendo"

Puhtaus oli toinen ero, katuja myöden kaikki pestiin joka päivä. Paljon matkustaneena en muista yhtä puhdasta etelän kohdetta..Koirakulttuuri oli kuten euroopassa on eli 90 % koirista oli irti ja meni vilkkailla teillä omistajiensa mukana kuin kuka tahansa meistä.

Toiset koirat (&ihmiset) olivat ilmaa ja paikallisessa "koirakoulussa" näin 8 koiran paikallaanolon, ei kuten meillä muutama minuutti vaan sellaiset tunti pari sanoisin;)

Aamuisin tein aina muutaman km lenkin katsellen auringonnousua ja heti aamusta hyväntuulisia ihmisiä sekä seurasin uimarannalla koirien aamuhepuleita, kaikilla oli kaikki hyvin <3

https://www.instagram.com/p/BOEeVSfDOMv/

Meidän hotelli Melia Alicante oli nappivalinta, jo pelkästään sen aamiaisen vuoksi voisin muuttaa sinne;)Mutta se palvelu, miettikää, 3 x reissun aikana ne soitti meille huoneeseen ja vaan kysyäkseen, onko meillä kaikki hyvin? ja olihan meillä!;)

Omat koirat viettivät omaa "ladataan akut" aikaansa kotona ja nyt me ollaan kaikki valmiita jouluun & ensi vuoteen eli on aika toivottaa

FELIZ NAVIDAD Y PROSPERO ANO NUEVO <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti