p

p

keskiviikkona, lokakuuta 25

Pitkästä aikaa

.. tämäkin päivittyy;)

Viime päivityksen jälkeen ollaan treenaamisen lisäksi kisattu ja peräti kolmessa lajissa!!;)

Just on kisannut aika ahkerasti agissa, ei nollia, eikä aina sujuvaa menoakaan mutta toisaalta taas, ollaan opittu yhdessä ja on niin kuuluisia "hyviä pätkiäkin" nähty!!

Just myös korkkasi rallytoko-uransa olemalla 0-koirana voittajaluokassa ja meni hurjan hyvin. Onks pakko käydä alo&avo, jos ei halua?;)

Twiipu on kisannut rallyssa ihan oikeesti ja korkkasi avoimen luokan, hyv. tulos ja tällä menollahan me ollaan pian voittajassa vaikkei tässä lajissa pitänyt ees kisata..Sokerina pohjalla, Twistin yli 2 vuoden tokokisatauko katkesi ja uusilla säännöillä ekaa kertaa päästiin kisaamaan piirimestiksessä. Ykköstulos ja piirinmestaruus pronssia, ei huono..

Sekä treeneissä että koulutuksissa ollaan nyt siirrytty sisälle, kyllä ilmat ja illat alkaa olla jo kylmiä:(

Halikossa ollaan testattu uutta hallia, Moukaripäät!

Siellä on hyvä pohja, välineet, peilejä, hallin varaaminen sujuu kätevästi ja on ihan lähellä Piiran Halikon toimipistettä.

Siellä tullaan järjestämään myös kisoja, ymmärtääkseni myös yhdet mj-karsinnat? En osaa ajatella miten toimii kisahallina mutta treenata siellä on kiva.

Omien treenien lisäksi ollaan kouluttauduttu ahkerasti, nyt alkusyksystä agissa mutta tulossa on tokopuolelta niin Korrien kuin Synnovenkin koulutusta, kivaa.

Agissa ollaan oltu Tuulian ja Timon vauhtirata-kurssilla, joo Italiaano meni vauhdilla;) Lisäksi oltiin Timon takaa-ohjaus yksärillä, se oli kyllä hyvä tunti!!!

Nyt ollaan Tanjan "nyt on kiire kurssilla", vähän tarkemmin pitäisi kyllä miettiä minkä nimiselle kurssille itsensä ilmoo;) Italiaanolle tää on just sitä, nyt on kiire ja se meni jo..

..ohjaaja ei ehdi ees silmiään räpsäyttää;)

Agissa ja uinnissa, sama meno;)


Mutta tykkään kyllä kovasti Tanjan tyylistä ja ollaan saatu paljon hyviä vinkkejä& läksyjä!!

Niin harmi kun mun "agikoira" Pepsi on poissa pelistä, sille oltais varmaan saatu vielä enemmän, Justin kanssa vielä se yhteinen rytmi on niin hakusessa...

Pepsi on tosiaan nyt ihan poissa kaikesta, muutamaan otteeseen ollaan jo mietitty, pitääkö päästää irti;(

Tänään oltiin taas lääkärissa ja vielä kerran kokeillaan Kortisonin voimaa, sitten ellei se auta, taitaa olla keinot käytetty;(

Laserhoitoa tukitoimena ♡


Iloisempana uutisena meille muutti uusi perheenjäsen, Neppis nimeltään ja hän onkin aika otus..

..siivoaa joka päivä into piukeena!!

Ja tekee hyvää työtä!! Niin, se maailma muuttuu, ei vielä muutama vuosi sitten kukaan olisi uskonut, että olen tänään onnellinen robotti-imurin omistaja ja todella paino sanalle onnellinen, kyllä tää on koiraperheen pelastus!!Nyt kun mainostettu tokohallia, agikouluttajia, robotti-imuria niin perään vielä oma mainos tammikuussa alkavasta nettivalmennuksesta, muutama mahtuu vielä mukaan..

..kivasti on osallistujia ympäri suomen mukana, tuu säkin;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti