p

p

keskiviikkona, joulukuuta 13

Tää vuosi

Vuosi alkaa olla lopuillaan ja joulukin jo viikon päästä..

..on aika tehdä pikku katsaus kuluneeseen vuoteen ja kurkistaa vähän tulevaankin)

ToTo vietti reteesti 11-vuotis synttäreitä kesällä, voi hyvin ja on rakas♡ Vähän vielä rakkaampi mitä ennen, vanhat koirat vaan on♡♡♡

Pepsin vuosi onkin ollut ihan paska, synttäreitä hänkin vietti kesällä, 8 vuotta tuli mittariin, oli juuri palannut monen vuoden kisatauolta, noussut omassa lajissaan, agissa kolmosiin ja piti olla se viimeinen aktiivi kisavuosi..

..ei ollut ei:(

Vieläkään ei tiedetä mikä Pepsillä on? Tää on ehkä raastavinta ikinä!!  Lonkan koukistaja sillä on tulehtunut ja jotain muuta..

..siihen muuhun auttaa kortisoni, ei mikään muu! Kipulääkevaste on 0, kortisonivaste 100 %

Aluksi kortisoni meni pistoksina jolloin pari ekaa viikkoa vaste oli tosi hyvä, välillä pidempäänkin mutta sitten kuin seinään lakkasi vaikutus ja taas oltiin pisteessä missä missä koira liikkuu n. 100 m ja tulee seinä vastaan.

Sanomattakin selvää, ettei näin voida jatkaa. Kisahaaveet on tottakai jo haudattu ajat sitten mutta jokainen ansaitsisi hyvät eläkepäivät..

Nyt siirryttiin eläinlääkärin ohjeella suun kautta annettavaan kortisoniin, jottei tarvitsisi mennä voinnin kanssa "ihan alas" vaan saataisiin pidettyä liikkuminen ja tätä kautta ehkä lonkan koukistakin kuntoon, olisi yksi murhe vähemmän?

Nyt ollaankin saatu kuntoa vähän ylöspäin ja oon toiveikas♡

Twist vietti myös kesällä synttäreitä, mittariin tuli 6 ja ihan on samanlainen mitä 6 v. Sitten..

..iloinen, hyväntahtoinen hömppä♡

Kisasi itselleen RTK2 puhtaalla tulosputkella, tokossa tää olisi ykkösputki, rallyssa tulosputki?;)

Ensi vuonna kisannee voittajassa ja/tai tähtää tokon SM-kisoihin? En tiedä sulkeeko nää toisiaan pois kokonaan mutta kyllä mä vähän olen sellainen yhden päälajin ihminen..

Just EI viettänyt synttäreitä kesällä, hää on loppiaisen lapsi;)

Mutta hänelle kuuluu hyvää, on sellainen ilopilleri ettei tottakaan! Ja ohjaajan mieltymysten vastaisesti treenaa montaa lajia tosissaan;)

Ensi vuonna tulee myös itselle 20 vuotta täyteen tokossa kisaamista ja sen seurauksena myös kouluttamista, hirmu pitkä aika..

.. ja sanonta päivääkään en vaihtaisi pois, pitää paikkansa tässä, on tää ollut huikee matka!!♡♡♡♡

Mutta on tää myös vaatinut paljon..

..koko elämän aikatauluttamista aina vuodeksi eteenpäin kisakalenterin ehdoilla, lomien viettoa SM/MM/PM -kehissä!

Aina tavoitettavissa oloa ja tämän olen kilttinä ihmisenä + rakkaudesta lajiin tehnyt täysin omasta halustani eli hommat olisi voinut hoitaa myös toisin, se toisin hoitaminen ei ollut vaan mun juttu!!

Nyt olen päättänyt, että ensi kesänä en sitoudu mihinkään enkä ole "tavoitettavissa" aina, heti ja nyt..

..toki mä lomani meinaan viettää edelleen sielllä SM-kehässä;)

Ihanaa joulun odotusta, joulua ja uutta vuotta kaikille♡♡♡ Alla muutama tonttukuva eiliseltä kun tänne tuli talvi♡

ToTo♡


Kääpiö rakas♡

Vaikka itsellä on ollut lähinnä Pepsin vuoksi mieli maassa, on kuitenkin kaikki perusasiat kunnossa ja monta tervettä kisakoiraakin, halusin tänä vuonna ilahduttaa muutamaa joilla asiat ei ehkä ole kaikki kunnossa...

..jatsikan fb-sivulta löytyy arvonta yksäreihin. Nyt jo on tullut valtaisa määrä liikuttavia, ihania, kuin myös surullisia tarinoita..

..sekä pyyteettömiä, kaverille kivaa ehdotuksia, kiitos kaikille jo viestiä laittaneille ja vielä ehtii mukaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti