p

p

keskiviikkona, marraskuuta 21

Kääpiörakas

24.10 oli mustaakin mustempi päivä. Jouduimme sanomaan kultaiselle kääpiölle viimeisen kerran -vapaa- nyt saat juosta♡Pepsi rakasti juoksemista, ihan pienestä pitäen. Jo puolen vuoden ikäisenä se juoksi lähipeltoa ympäri yhä uudelleen ja uudelleen. Jos joku seisoi sen juoksuradan tiellä, ei se väistänyt vaan juoksi läpi. Ei mulla ollut koskaan ollut koiraa, joka useamman kerran sai minut aina yhtä yllättyneenä nousemaan hangesta ylös. Mun suloinen pentu oli taas kerran juossut munt kumoon;)Pepsi tykkäsi myös siivota♡ Meillä meni tosi pitkään tajuta, että se on Pepsi joka vie harjat ja haravat. Ne löytyivät aina mitä ihmeellisimmistä paikoista meidän pihalta;)

Juoksemisen lisäksi Pepsi tykkäsi agista. Se tuli mulle tietysti tokokoiraksi, olihan se mun mestarikoiran lapsenlapsi, hyvää tokosukua siis;)

Mutta ei kääpiö halunnut tokoilla, olisi se siinä ollut ihan hyvä, mutta palo lajin tekemiseen puuttui ja agissa oli se palo, sitä siis, koiran ehdolla♡


Pepsi sairasteli aina ja kaikkea, kerran jo jätin sen agista pois ja miten makealta maistuikaan sitten useamman vuoden jälkeen palata kisakentille ja nousta melko pian kolmosiin.

Tätä iloa ei pitkään kestänyt, ei ehditty kuin muutama kolmosten kisa käydä kun alkoi se viimeinen alamäki..

Päätin etten tee kääpiörakkaan muistoista sairaskertomusta joten en tee. Ne joita asia oikeasti koskettaa, voivat kysyä multa.

Pepsillä oli paljon eri taitoja, yksi taidoista oli elämästä nauttimisen taito♡ Pepsiä rennompaa tyyppiä saa etsiä!

Kun kääpiö kaikessa rentoudessaan tarvitsi itselleen tilaa, hän meidän välissä nukkuessaan, laittoi selän toiseen ihmiseen ja ponnisti siitä tassuille painoa, näin siirtyi isokin ihminen paikoiltaan;)


Pepsi oli myös kaikkien kaveri, ei mikään koiranlukutaidon mestari vaan sellainen hömelö, aina ratkaisuna, lekitään ensin;) Ja kaikki leikki, Peps ei joutunut kertaakaan elämänsä aikana hankaluuksiin♡


Yksi ominaisuus Pepsiltä puuttui, hän ei osannut haukkua mutta hän oppi vuosien varrella kääpiökimittämään ja se jos mikä otti korviin. Mielummin hau, haukuin krääääääääkkkkk;)

Meillä on Pepsi sua ihan valtava ikävä;( sitä kääpiökimitystäkin;)

Ei sulle voi sanoa, lepää rauhassa. Sulle pitää sanoa, juokse rakas täysillä♡

6.7.2009-24.10.2018
Rugersuper "pepsi"
Kääpiörakas♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti