p

p

lauantaina, marraskuuta 26

Niin pal kaikkee..

.. eli viikon treenikuulumiset!!

Sunnuntaina oli taas kääpiön kisapäivä, joka ikisellä radalla sössittiin kepit:(

Viimeisen radan jätin väliin ja lähdin häntä koipien välissä kotiin treenaamaan...

..keskiviikkona sitten oli niiden treenien aika JA kääpiö ei sössinyt kertaakaan vaikka tein mitä, ei ymmärrä??

Johtuuko virheet tsau:n puukepeistä, jotka eivät jousta ja treenikepit joustaa? Kisavireestä? Jostain muusta?

Tällä hetkellä olen kallistumassa puukeppi vaihtoehtoon, joten nyt on kalenteriin lisätty tsaukkilassa keppitreenausta!!


Myös Italiaano pääsi Pepsin kaveriksi keskiviikon keppitreeniin ja voi miten taitava se oli, teki samat harkat mitä Pepsi + harkkasi samalla omia läksyjään eli sitä kokoamista ja HEI, sekin onnistui tällä treenikerralla tosi hyvin!!


Tiistaina olisi ollut Twiipun rallytoko mutta hää on taas kolmijalkainen joten Italiaano pääsi tuuraamaan..

..ikinä ei olla tehty rataa eikä edes nähty rallykylttejä ja oli vähän kauhuissani;)

Mutta niin se pieni Italian ihme selvitti tämänkin lajin haasteet ja teki rataa kuin vanha tekijä, on se kiva monitoimipentu <3

Torstaina jatkui meidän viime viikolla aloitettu naksu-kurssi, viimeksi tehtiin nenä&tassukosketusta ja tällä kertaa korokkeita..

..kokeiltiin niin istuma kuin seisoma alustaa ja kaikki meni hienosti KUNNES piti lisätä seisoma-alustaan koskeutuskeppi (jota ei vielä osata) ja sitten Just sulki silmänsä "nää on näitä häiriötreenejä taas";)

Perjantaina oli pentutavoite ryhmän treenit, aiheena kisakivaa & omat ongelmat. Kisakivassa tehtiin L, ruutu ja seuraaminen. Omisssa ongelmissa liikkeestä seisomisen ryhtiä + muutaman ruudun vahvistus!

Kotitreeneissä ollaan viikon aikana harjoiteltu palkka-automaattia, aika kivasti koirat on sen ostaneet mutta haluan vielä hetken vahvistaa ideaa ennen kuin siirrän sen "oikeaan" käyttöön;)

Kaikki kuvat Rita Larjava, kiitos <31 kommentti:

  1. Tää tulee vähän myöhään, mutta tovi sitten puhuttiin kanssa aksatreeneissä, että keppien materiaaleilla on väliä ja tuntuuhan se ikävältä, jos kylkiin paukkuu keppiä ilman joustoa. Taidettiin tuolloin olla myös Tsaukkilassa. Tsaukkilassa taitaa olla myös yhdet metallikepitkin, jotka vasta ovatkin kenkut.

    VastaaPoista