p

p

maanantaina, marraskuuta 14

Talvi-aika;)

Me siirryttiin tänään talvi-aikaan..

..kun onhan se nyt paljon mukavampi siirtyä silloin kun se talvi on, kuin silloin kun kalenteri niin sanoo;)

No, kelloja mekin tietty jouduttiin siirtämään mutta tämä talvi-aikaan siirtyminen on enemmän sellainen pään sisäinen juttu :P

Ja meidän eka talvipäivä näytti tältäTämä päivä omistettiin siis metsäterapialle ja terapia olikin paikallaan sillä viime viikolla oli aikas lailla kaikkea..

Tiistaina ensin Twiipu pääsi RT-kurssille, oli intoa täynnä kuin ilmapallo mutta suoritti kaikki kyltit oikein kivasti ja TATTADAA, ohjaajakin osasi tällä kertaa lukea niitä kylttejä ja tehdä oikein;)

Koira vaihtoon ja seuraavaksi vuorossa oli Justin tokokurssi, aika paljon taas tehtiin ja omalla vuorolla seuraamista ja sepä menikin tosi kivasti!!

Torstaina oli Justin agi-kurssin vimppa kerta ja päästiin koko rata läpi !!! Ekalla kurssikerralla päästiin ehkä 3 estettä ja nyt 22, melkoinen kehitys tässä välissä;)

Vähän ajattelin ensi vuonna korkata kisat tässäkin lajissa, ajatuksena olisi että kun Pepsi jää agi-eläkkeelle, pieni Italiaano astuisi sitten remmiin..

..no, katsellaan ;)

Tällä viikolla olisi ohjelmassa Pepsin agit, kurssi + kisat ja Just aloittaa naksukurssin :P

Tämän lisäksi on tietysti ollut omat treenit + joulukalenterin tekoa. Huomenna on vimppa päivä tilata oma kalenteri eli jos joku on vielä ilman niin vielä ehti!!

Koiran tärkein tehtävä on tehdä omistajansa onnelliseksi, se taidon tää tyyppi osaa <3

Jihuu, talvi-aika ;)


1 kommentti: